Vores Historie

Og sådan starter alle eventyr. Vores eventyr startede i 1996, da vi flyttede til Toftegaarden. Et lille landsted, med en god slat jord og et tog i vores baghave. Vores avlsarbejde startede i 1999, da vi købte nogle ponyer af en slagter.
 
To DSPer som vi fik handlet til billige penge, og med vores uvidenhed viste vi ikke, hvor gode de var. Men nogle søde mennesker anbefalde os til at tage hopperne til hoppekåring, og det gjorde vi så. De fik henholdvis en 4. og en 11. plads. Når så langt så godt, vi satte  en af hopperne ifol, og fik Toftegaard´s Bella.

Dvs. at Toftegaard´s Bella er vores første hjemme avlet føl, vi tog hende til nogle små skuer, og man må sige at det gik godt, fordi som 1års blev hun Gørlevs bedste DSP hoppe plag, og som 4 års blev hun dagen DSP hoppe på Sjælland, og ikke nok med det, for første gang var vi med til eliteskuet på Vilhelnsborg, hvor det gik strygende vi fik en 4. plads og fik sølv.
 
Når, men i 2005 gjorde vi kunsten efter ,vi kom til Vilhelmsborg, med en 3 års hoppe (Toftegaardens Catwalk), hvor hun fik titlen som Årets DSP springhoppe, med to 10 taller i lommen. I det samme år fik vi en 4 års(Toftegaarden Amanda) kåret i DSP hovedstambogen.
 
I år 2006 har vi så fået kåret en DSP hingst (Toftegaard´s Da Vinci), som stod nummer 4 ud af 19 hingste. 
 
Men vores eventyr slutter ikke endnu, da vi har det sjovt med at avle, og vores eventyr vare evigt.        Stald Toftegården | Tysingevej 28 | 4360 Kirke Eskilstrup | Telefon. 59 18 06 17 | Email: info@stald-toftegaarden.dk | SE.NR. 19069346